// We rise by lifting others. // We enjoy the process. // We are InCharge.

Benchmark Workout Lotte 14 Mei


Wil je graag een donatie doen, dan kan dit via Gofundme:
https://gofund.me/b3c12978

Lotte & Olke Bolke 

In deze blog lees je meer over Lotte. Lotte is overleden op 18 december 2021. Ze was een enthousiast lid bij Incharge Crossfit en nam naast een beker warme thee altijd veel gezelligheid en betrokkenheid mee naar de box.

Ook lees je over Olke Bolke, de stichting waarvoor we een fundraise organiseren. Lotte was vrijwilliger bij deze stichting waarachter haar vriend Wilfried de drijvende kracht is. 

Over Lotte
Lotte was een lieve, sociale en creatieve vrouw. Ze schreef en tekende graag en dit kun je onder andere terugzien in haar blogs. Via de link vind je een blog van Lotte die gaat over een van haar ervaringen in de box. Deze, en haar andere blogs vertellen nog iets over Lotte. Namelijk dat ze heel graag anderen wilde helpen met het de kennis er ervaringen die ze had. Ze wilden graag dat mensen zichzelf zouden snappen en kennen, zodat ze het beste uit het leven konden halen. Of je nou wel of geen immuunstoornis hebt. 

Lotte’s blog: https://www.helemaallotte.nl/ken-jezelf/stomme-sportschool/

Een andere bezigheid van Lotte was het doen van vrijwilligerswerk voor de stichting Olke Bolke. Als vrijwilligers bezorgde ze mensen met een licht verstandelijke beperking een heerlijk onbezorgde vakantie. 

Lotte had last van reuma en een chronische darmontsteking, 20 jaar liep ze al rond met vervelende klachten door haar aandoening, of door de medicatie die ze hiervoor had. Omdat Lotte graag een leven wilde zonder pijn en medicijnen, maar met meer energie heeft ze ervoor gekozen haar dikke darm te laten verwijderen. Best een flinke ingreep, maar ook een stap die als de juiste voelde nadat er geen nieuwe mogelijkheden voor medicatie weer waren.
De operatie verliep goed. Het eerste wat Lotte zei toen ze wakker werd uit de operatie is dat ze geen buikpijn meer had. Ze was alweer thuis aan het herstellen en in haar hoofd deed ze al Crossfit oefeningen. Tot ze op een ochtend ineens benauwd werd en stopte met ademen, alle medische hulp daarna heeft niet meer mogen helpen. Haar hart en longen zaten vol met stolsels, de artsen hebben niks meer voor haar kunnen doen. 

Over Olke Bolke 

Olke Bolke Ruiterkampen organiseert sinds 1998 verschillende begeleide paardenvakanties voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Mensen die zelfstandig wonen maar hier en daar een zetje in de rug nodig hebben. 

De doelstelling is in eerste plaats om de vakantiegangers een onvergetelijke en plezierige vakantie aan te bieden. Daarnaast worden er situaties gecreëerd waarin het mogelijk is om te werken aan een stukje grensverlegging, zelfontplooiing en samenwerking. Dit alles gebeurt door spannende, avontuurlijke doch veilige activiteiten aan te bieden in een mooie omgeving met professionele begeleiding.

Wilfried Roest, de vriend van Lotte,  is de drijvende kracht achter Olke Bolke Ruiterkampen. Hij is bij ieder kamp aanwezig samen met een team van zeer enthousiaste medewerkers. Sommige draaien al jaren mee, anderen werken mee aan één of meerdere kampen. Olke Bolke is daarom regelmatig op zoek naar vrijwilligers die willen helpen om deze reizen onvergetelijk te maken voor de deelnemers.

Wil je meer weten? bezoek de website of neem dan contact op met Wilfried.
Telefoon: 06 144 34 668 o
E-mail: info@olke-bolke.nl
Website: www.olke-bolke.nl 

Fund Raiser

Fundraiser
We zullen tijdens de Benchmark ook een fundraiser organiseren. Hierbij willen we geld ophalen waarvan de stichting Olke Bolke een mooie tent kan komen. Zo een tent waaronder leuke activiteiten kunnen plaatsvinden, ook als het weer even tegenzit.
Naast het hebben van een tent, zou de organisatie ook enorm geholpen zijn bij het vinden van nieuwe vrijwilligers. Want zonder vrijwilligers wordt het lastig om zulke mooie vakanties te organiseren voor deze doelgroep die dat extra zetje in de rug nodig heeft.

Wil je graag een donatie doen, dan kan dit via Gofundme:
https://gofund.me/b3c12978

Check ook deze interresante blogs: