// We rise by lifting others. // We enjoy the process. // We are InCharge.

InCharge leden zitten op een tafel

Starten met Crossfit

Het feit dat je ons hebt gevonden betekent dat je nieuwsgierig bent naar een van de snelst groeiende fitnessbewegingen op aarde.

Het maakt niet uit hoe je hier bent gekomen: gepusht door een vriend, een coach of op aanbeveling van een arts of misschien wel door artikelen op social media… hoe dan ook, welkom bij InCharge Crossfit!

Crossfit is ook voor jou

Ben je bezig met afvallen? Op zoek naar een gezonde leefstijl? Herstellende van een blessure of juist opzoek naar wat beweging in je leven? CrossFit helpt je dichterbij je doelen

Gezellige Community

Huismoeders, topsporters, brandweermannen, studenten, directeuren,  legereenheden, noem maar op. CrossFitters zijn er in alle soorten en maten en toch zijn al onze workouts zo ontworpen dat iedereen ze kan doen. Ja, iedereen!

Unieke Workouts

Een workout heeft altijd verschillende opties waarin je kan schalen. Zo past de workout altijd bij jouw fysiek, doelen en flexibiliteit.

WE RISE BY LIFTING

OTHERS

Crossfit is voor iedereen

Het eerste dat je zult ontdekken is dat CrossFit geen onderscheid kent. Het maakt niet uit of je 50 bent of dat je net je 50ste marathon hebt gelopen. Misschien ben je herstellende van een blessure of zoek je naar verandering in je leven. Ook al is het uitlaten van je hond de enige beweging die je hebt gehad in jaren. CrossFit zal je helpen om je doelen te bereiken.

Unieke workouts afgestemd op jouw doelen

Schalen is een woord dat je vaak zult horen bij InCharge CrossFit. In elke les doet iedereen dezelfde workout, maar dat betekent niet dat iedereen hetzelfde doet. Een workout heeft altijd verschillende opties waarin je kan schalen. Zo wordt het voor iedereen mogelijk, met al onze verschillen in fysiek, doelen en flexibiliteit, om samen op een veilige manier de workout te doen. We motiveren elkaar, juichen elkaar toe en zullen soms de competitie met elkaar aangaan. Hoe dan ook, uiteindelijk is elke workout specifiek voor jou alleen

WE ENJOY

THE PROCESS

WE ARE
INCHARGE

Even kennismaken?

Het kan zijn dat je een aantal vragen hebt over CrossFit, onze werkwijze of over andere onderwerpen. Wij staan voor je klaar. Kennismaken kan via een gesprek van 30 minuten waarin je al je vragen kunt stellen of door een keertje langs te komen voor een proefles. De keuze is aan jou!

Proefles of kennismaking aanvragen

Vul hieronder je gegevens in om een gratis en 100% vrijblijvende proefles of kennismaking in te plannen