// We rise by lifting others. // We enjoy the process. // We are InCharge.

Het InCharge Succesverhaal van:

Sascha

Meet Sascha!
Sascha traint nu al een paar jaar vol overgave bij ons in de box en heeft de afgelopen periode prachtige stappen gemaakt. Door consequent te komen trainen pakt ze iedere week weer een procentje erbij, en dat telt op! Wij zijn trots op Sascha. Lees hieronder haar verhaal. 

Allereerst! Super tof dat je in de Memberspotlight wil staan! 

Hoe gaat het met je? 
In een woord GOED! Ik kan me niet herinneren dat ik zo lekker in mijn vel heb gezeten als nu. En daar is Crossfit een groot onderdeel in geweest!

Hoe lang train je al bij InCharge CrossFit en hoe ben je bij ons terecht gekomen?
In December 2019 kwam ik voor het eerst in aanrakingen met crossfit. Ik had te kampen met overgewicht, een slechte conditie en had vaak last van mijn onderrug. Dit was voor mij het moment om de knop om te gaan zetten en ben ik gaan kijken naar iets wat voor mij zou werken. Via internet kwam Ik bij InCharge terecht, het trainen in kleine groepen waardoor er nog aandacht overblijft voor het individu en de fijne community welke er om heen hangt trok mij erg aan!

Wat was je eerste indruk van de box en het trainen bij ons? En is deze indruk inmiddels veranderd?
De eerste keer was ik erg onder de indruk al die fitte mensen die keihard aan trainen waren. Als ik de trap op liep was ik al buiten adem. Desondanks werd ik hartelijk ontvangen het voelde gelijk als thuiskomen in een warm bad en hoefde mezelf nergens voor te schamen! De positieve indruk is alleen maar groter geworden door de fijne coaches en leuke leden!

Waarom ben je in de eerste plaats begonnen met crossfitten bij onze box?
Eerder gaf ik al aan dat ik te kampen had met overgewicht, geen of nauwelijks conditie en een zwakke rug dit zijn voor mij de voornaamste redenen geweest om te starten met crossfit om zo een drastische switch te maken in mijn lifestyle.

Wat is je het meeste bijgebleven van trainen bij InCharge CrossFit? Wat is je mooiste herinnering bij InCharge CrossFit en wil je die met ons delen?
De keer dat ik mocht stralen in de finale van de Box battles, zo gaaf omdat eens mee te maken en daar überhaupt te komen 😉 Tevens heb ik hele goede herinneringen aan de Beach WOD welke we met een grote groep hebben gedaan aan de Haarrijnseplas. Dit was zo leuk en gezellig. Een combinatie tussen zwemmen en oefeningen op het strand waardoor we met zijn alle als gepaneerde schnitzels rond liepen 🙂

Wat vind je het allerleukst aan Crossfit en onze box?
Het leukste aan Crossfit vind ik de veelzijdigheid. Iedere WOD is anders waardoor het nooit saai wordt. Samen hard werken met alle gedreven leuke leden om het beste uit onszelf te halen onder een een gemoedelijke sfeer.

Heb je specifieke crossfit/lifestyle doelen voor de komende periode?
Het verbeteren van mijn weightlifting techniek en het maken van grotere sets van toes to bar en pull ups, want jaaaa dat kan ik tegenwoordig ook!

Heb je nog tips voor mensen die twijfelen om te starten met Crossfit?
Kom gewoon een proefles doen! Crossfit is zo leuk! Het heeft mijn leven in ieder geval verrijkt. Ik ben fitter, slanker, sterker en zit heerlijk in mijn vel. I’m Hooked!