// We rise by lifting others. // We enjoy the process. // We are InCharge.

Het InCharge Succesverhaal van:

Sander

Voordat ik bij CrossFit030 kwam was ik niet echt actief. Af en toe ging ik naar de sportschool of ging ik een stukje hardlopen, maar ik had nooit een echt doel voor ogen en eigenlijk had ik geen idee wat ik aan het doen was. Door de enthousiaste verhalen van een vriend werd ik toch wel nieuwsgierig naar dat CrossFit. Uiteindelijk ontdekte ik CrossFit030 en ben ik daar begin 2015 begonnen. Hoewel het natuurlijk wennen is, was ik eigenlijk al vanaf het begin verkocht. De afwisseling, sfeer en intensiteit had ik echt nog nooit ergens anders meegemaakt.

Mijn eerste WOD kan ik me nog heel goed herinneren. Het was gelijk een zogenaamde “benchmark girl”, namelijk “Annie”. Deze WOD bestaat uit sit-ups en touwtje springen. Hoewel ik toen een aangepaste versie heb gedaan, heb ik zeker een week pijnlijke buikspieren gehad. Daarmee was het voor mij wel gelijk duidelijk dat alle “buikspierapparaten” die in de meeste sportscholen staan, niet in de buurt komen van een goede WOD!

CrossFit030 zou ik omschrijven als een grote groep vrienden, of misschien zelfs nog beter als een soort familie. Iedereen kent elkaar, steunt elkaar en moedigt elkaar aan. Buiten de WODs zijn er nog talloze andere leuke evenementen die we met elkaar delen.

De coaching is voor mij super belangrijk. Mark is een geweldige trainer. Hij legt alles goed uit en programmeert geweldige WODs. Zijn focus is om iedereen op zijn eigen manier steeds fitter te laten worden en dat werkt!

Crossfit heeft echt een extra element toegevoegd aan mijn leven. Ik geniet intens van de trainingen en de atmosfeer. Het is heerlijk om jezelf steeds fitter te voelen worden. Hoewel er nog zeker genoeg uitdagingen zijn, doe ik nu al dingen waarvan ik nooit gedacht had dat ik ze ooit zou kunnen

Het mooiste aan CrossFit vind ik dat het echt voor iedereen is. Van jong tot oud. Je hoeft er echt geen super atleet te voor te zijn. Probeer het gewoon een aantal weken en je bent verkocht. Er is geen andere training die zo gevarieerd, functioneel, intens en vooral heel erg leuk is!