// We rise by lifting others. // We enjoy the process. // We are InCharge.

Het InCharge Succesverhaal van:

Rick

Deze fitte baas is nog geen jaar lid en heeft al onwijs veel progressie laten zien. Rick heeft altijd energie, is niet te stoppen en traint gerust 3x op een dag! Zelfs in tijden als deze, waar trainen in de box niet mogelijk is, weet Rick de mogelijkheid te vinden om super fit te blijven. #homegym Check hieronder hoe het nu met Rick gaat.

Allereerst hoe gaat het met je? En lukt het om thuis te leven volgens jouw ‘oude’ ritme? Goed eten, voldoende trainen/de workouts te doen?
Ja het gaat super goed met me, toen het coronavirus begon had ik wel moeite om even mijn ritme te vinden maar in de loop van de tijd heb ik weer mijn oude ritme kunnen vinden. Ik ben weer veel en hard aan het trainen om sterker terug te komen.

Met het eten vind ik het wel super chill nu. Ik kan daar nu meer focus op leggen om goede en gezonde maaltijden te maken en zo voldoende binnen te krijgen.

 

Waar haal jij op dit moment het meeste plezier uit? (Prive en/of Crossfit gerelateerd)
Het meeste plezier haal ik nu toch wel uit dat ik meer tijd heb om te trainen, het zelf kunnen verzinnen van de wods en helemaal naar de gedver te kunnen gaan. Daar helpt dit weer trouwens ook heel goed bij. ☀️😎 Ik vind het super leuk dat jullie nu ook online les geven om mensen toch extra motivatie te geven in deze moelijke tijden en daar haal ik ook zelf veel motivatie vandaan.

Als we straks weer mogen vlammen in de box, heb je dan nog specifieke doelen?
Jaa ik heb heel veel zin om weer te vlammen als dit coronavirus voorbij is. En de gezellige mensen van de box weer te kunnen zien, dat we met z’n allen weer hard kunnen trainen!!!

Wat is jouw mooiste herinnering aan CrossFit030?
De mooiste herinnering was toch wel dat ik de 24 uurs challenge helemaal heb kunnen doen en dus alle wods heb kunnen meedoen.