// We rise by lifting others. // We enjoy the process. // We are InCharge.

Het InCharge Succesverhaal van:

Peter

Ik kwam in juni 2015 bij CrossFit030 als jongeman die net 37 kilo was afgevallen en dit graag zo wilde houden. Ik was niet gewend te sporten en had mentaal al de nodige hobbels overwonnen. Ik zocht een sport waarin ik mijn ambitie kwijt kon en zowel individuele uitdagingen als uitdagingen in groepsverband zou hebben. De combinatie HIT en stoeien met gewichten maakt CrossFit voor mij een ideale sport.

De start vond ik pittig. In mijn eerste WOD moesten we ‘manmakers’ doen en die roze kettlebell vond ik maar niets dus ik begon met de blauwe. Van die paar kilo extra had ik toch wel een beetje spijt. Note to self; Mark heeft altijd gelijk!

Rond oktober begon ik de techniek onder de knie te krijgen en maakte ik progressie. Dit voelde voor mij echt als een succesmoment. Ik vind het fijn om op maat advies en uitdaging te krijgen en in mijn ogen onderscheid juist dit stukje CrossFit030 van de andere boxen.

Voor mij is CrossFit inmiddels een onmisbaar onderdeel uit mijn leven. Mensen die willen starten zou ik willen meegeven dat ze het gewoon moeten proberen. Laat je ego thuis en ga voor de mooie ervaring!