// We rise by lifting others. // We enjoy the process. // We are InCharge.

Het InCharge Succesverhaal van:

Mirjam

 

Meet Mirjam! Deze super sportieve dame is hard op weg om nog fitter te worden. Twee jaar geleden besloot ze het roer om te gooien en ging ze op zoek naar een fit en gezonde leefstijl. Ze is niet bang voor nieuwe uitdagingen en doet dat met een enorme dosis doorzettingsvermogen en enthousiasme. Deze topper gaat als een speer en volgend jaar gaan we zeker nog meer van haar zien! Daarom verdient zij deze maand de spotlight.

Waarom ben je in de eerste plaats met CrossFit bent begonnen? “Toen ik twee jaar geleden 56 werd, had ik toch een leeftijds dipje. Ik ben gaan nadenken over de volgende 10 jaar van mijn leven. Waar sta ik op dit moment en wat wil ik nog kunnen en bereiken. Zo ontstond mijn eigen Route66! Met de Nieuwjaarsduik 2017 ben ik gestart als eerste bestemming. Daarnaast was ik opzoek naar een nieuwe sport en het maken van nieuwe vrienden. Een collega vertelde mij over CrossFit en mijn interesse was gewekt. Eenmaal daar werd ik erg enthousiast en kan ik zeggen dat mijn zoektocht succesvol is geweest en ik er een nieuwe vriendengroep bij heb!”

Heel tof om te horen dat de box een positief aandeel heeft gehad en nog steeds heeft in de verandering van je leven! Wat was je eerste indruk van CrossFit030 en is deze indruk nu veranderd? “Via het internet ben ik rond gaan kijken en daar ontdekte ik CrossFit030. In eerste instantie geloofde ik niet dat CrossFit voor iedereen en alle leeftijden geschikt was, maar ik moet mijn ongelijk bekennen! Wat heerlijk en afwisselend en uitdagend is dit! Iedere WOD weer! “

Leuk om te horen! Wat is het eerste dat je echt bij is gebleven van het trainen bij onze box? “Het sociale aspect spreekt mij enorm aan. Je voelt je meteen welkom! Met het vinden van CrossFit030 heb ik ook veel nieuwe mensen leren kennen. Allemaal in voor hun sport en voor het sociale contact. Het gezellig met zijn allen blijven hangen en napraten over de WOD.”

Heb je nu nog bepaalde doelen of specifieke dingen waar je je op richt? “Buiten de fysieke uitdagingen merk ik dat ik ook mentaal word uitgedaagd. Waarom durf ik bepaalde oefeningen niet en wat is mijn belemmering? Na de haat liefde verhouding met double unders en de ‘lukt-me-nooit’ box jumps ben ik nu aan de slag gegaan met de handstand. Beginnend met de wall climbs (omgekeerde handstand) en uiteindelijk de echt handstand! Vooral veel oefenen in de Open Gyms. En ik moet zeggen dat ik al heel goed op weg ben!”

Goed om te horen dat je progressie maakt en je daar veel energie in stopt. Wat is je favoriete herinnering aan CrossFit030? “Bij CrossFit030 is het altijd fun! De WODs natuurlijk en ook de events die worden georganiseerd! Moeilijk te kiezen welke ik het leukste vind. De Boxbattles is toch wel mijn favoriet. Het was een prachtige benchmark om te zien hoe veel fitter ik ben geworden in 1 jaar tijd. De support en gezelligheid met de andere leden maken dat ik nu al weer zin heb in volgend jaar!”