// We rise by lifting others. // We enjoy the process. // We are InCharge.

Het InCharge Succesverhaal van:

Meredith

Meet Meredith!!!

Deze all American topper is al sinds juli 2018 betrokken bij de box. Elke week staat ze als een echte Champ de workouts te rocken. Als er iemand mega gemotiveerd is om alles uit de kan te halen dan is het Mere wel!!!

Allereerst hoe gaat het met je? En lukt het om thuis te leven volgens jouw ‘oude’ ritme? Goed eten, voldoende trainen/de workouts te doen? Het gaat uitstekend met mij.

De situatie is natuurlijk wel wat anders dan voorheen maar we hebben thuis een erg goed nieuw ritme kunnen vinden.

We slapen iets langer, letten op onze voeding en hebben wat meer tijd om nieuwe, gezonde en vooral verse opties uit te proberen. Belangrijk is dat we structuur in de dag hebben aangebracht. De workouts zijn van vitaal belang voor onze spirit en daar haal ik het meeste plezier uit op dit moment!

Als we straks weer mogen vlammen in de box, heb je dan nog specifieke doelen?
Ik wil graag verbetering blijven zien in vorm en uitgoudingsvermogen maar dat is in de normale situatie best een uitdaging door mijn baan en reistijd. Daarom wil nu maximaal gebruik maken van de huidige situatie en een goede basis leggen voor als we straks weer in de box kunnen trainen en ik hoop daar dan nog meer uit te halen.

Wat ik het fijnste vind aan Crossfit 030 is de sfeer, de stimulans en support, en natuurlijk het samen lol hebben!

De bijgevoegde foto-collage is april 2019 in vergelijking met april 2020 en ik hoop dat ik in april 2021 weer zo’n foto bij de box kan maken met weer een heel stuk vooruitgang!