// We rise by lifting others. // We enjoy the process. // We are InCharge.

Het InCharge Succesverhaal van:

Mariska

Voordat ik begon aan CrossFit zat ik mezelf enorm in de weg. Ik heb allerlei sporten beoefend, maar geen enkele sport gaf me de voldoening en uitdaging die ik zocht. Van Krav Maga tot tennis, ik vond het of te eentonig of niet uitdagend genoeg en daarnaast voelde ik me niet verbonden met de mensen om me heen. Uiteindelijk wees Iemand me op Crossfit. Het was redelijk nieuw en had er nog nooit van gehoord. Het leek voor mij de ideale sport. Persoonlijke begeleiding, kleine groepen en de workout wordt voor je bedacht. Beter kun je het niet hebben!

De eerste WOD die ik heb gedaan kan ik me nog heel goed herinneren: Tabata air squats (20 seconden squats, 10 seconden rust en dat 8 keer). Ik had verwacht dat dat niet zo zwaar zou zijn, ik heb per slot van rekening enige tijd gefitnesst, maar wat heb ik me daar in vergist! Gelukkig was Mark heel zorgzaam en heeft me verteld dat bijna iedereen dit overkomt in de eerste les. Ondanks deze ervaring heb ik CrossFit een kans gegeven en tot op heden nog geen seconde spijt van gehad! Tabata, I will always remember you!

CrossFit030 is als een samensmelting van gezelligheid, respect en liefde naar elkaar. Of je nu een nieuw of oud lid bent, in deze box support en ondersteun je elkaar. Ook de coaching gaat op die manier. Zonder Mark en Nick was ik nooit zover gekomen als waar ik nu ben.

Voor mij betekent CrossFit mezelf kunnen zijn, me kunnen blijven ontwikkelen op technische, atletische en conditionele onderdelen van de sport. Het mooie van CrossFit vind ik dat je nooit uitgeleerd en uitgegroeid bent.

Tegen nieuwe leden zou ik willen zeggen: Welkom! Tegen mensen die nog twijfelen zou ik willen zeggen: Waar wacht je nog op? Come join the world of CrossFit!