// We rise by lifting others. // We enjoy the process. // We are InCharge.

Het InCharge Succesverhaal van:

Madeleine

Meet Madeleine.

Met Madeleine is het altijd een feestje!! Deze vrolijke super topper is sinds December 2019 lid en heeft zelfs de hele familie aan het CrossFitten gekregen. Madeleine is sinds het begin wekelijks in de box te vinden, komt altijd binnen met een lach op haar gezicht en haar doorzettingsvermogen is niet kapot te krijgen. Ook in deze tijden thuis weet ze zichzelf gemotiveerd te houden en staat het trainen niet stil, zelfs de handstand hold is nu gelukt!!! Lees hieronder meer over Madeleine!

Allereerst hoe gaat het met je?
Het gaat lekker.. heb een aardig ritme te pakken met de kids, juf zijn 😉 en werken..

Lukt het om thuis te leven volgens jouw ‘oude’ ritme? Goed eten, voldoende trainen/de workouts te doen?
In mijn “oude ritme” ben ik sociaal heel druk. Dat ligt op een laag pitje.. maar juist nu heb ik meer tijd voor crossfit en jeetje ik heb behoorlijk de smaak te pakken!! Als het een dag niet lukt Baal ik stiekem. De live WOD is echt heerlijk dan vlam ik nog meer!

Als we in de box iets moesten doen waarvan ik dacht dat kan ik echt niet..!! Riep ik alleen maar HOE DAN?!? De handstand is een goed voorbeeld.. Nu ik wil gewoon dat het lukt! Juist nu! Mijn volgende stap in de box is langer blijven staan tijdens de handstand! Ander doel zijn de double unders beter/meer kunnen. ( kunnen we die niet al eerder in een online WOD doen??🙃?)

Waar haal jij op dit moment het meeste plezier uit?
Ik haal uit een hoop dingen plezier! Naast mijn werk als kraamverzorgende, ben ik ondernemer en heb een webshop in zelfgemaakte babybijters. ( www.babybijters.nl 😉) ik vind het heerlijk te freubelen!
Sporten staat ook echt op mijn lijst.. eerst knallen dan ontspannen!
Af en toe moet ik thuis even weg en ben ik met vriendin ( op afstand) aan het sporten. ( rondje lint op de skeelers) Heerlijk! Maar een avondje borrelen/bankhangen met mijn man kan ik ook echt van genieten!

Wat is jouw mooiste herinnering aan CrossFit030?
Ik sport sinds december in The box. en lastig om nu al een mooie herinnering te noemen. Maar voor mij een heel positief punt is om te zien hoeveel energie je krijgt en krachtiger word.