// We rise by lifting others. // We enjoy the process. // We are InCharge.

Het InCharge Succesverhaal van:

Maarten

 

Meet Maarten

Deze 2-month old baby daddy sport nu al ruim een jaar bij CrossFit030. Hij is enthousiast, gedreven en gaat altijd tot het gaatje. Ondanks zijn drukke leven (lees: werk, relatie en 2 pasgeboren baby meisjes) weet Maarten toch tijd te maken voor CrossFit. Wij vonden dat hij deze spotlight verdient en zijn benieuwd hoe het nu met hem gaat. 

Allereerst hoe gaat het met je?
Het gaat goed! Wij hebben nu 2 meiden van 2 maanden oud, wat vrij intens is. Voor de Corona uitbraak hadden we daar nog weleens hulp bij van familie en vrienden, maar nu zijn we op onszelf aangewezen. Daarnaast moet ik ook gewoon vanuit huis werken. Dus het is heel erg zoeken naar balans als het gaat om de zorg voor de baby’s.  

Lukt het om thuis te leven volgens jouw ‘oude’ ritme? Goed eten, voldoende trainen/de workouts te doen?
Trainen gaat super goed. Ik train meer dan ooit en dat heeft verschillende redenen. Het is een lekker uitlaatklep in deze tijden, het is heel toegankelijk en laagdrempelig. Je hebt geen reistijd, je kan makkelijk in je eigen tuin mee doen en het is gewoon heel goed door jullie opgezet. Het is tof gedaan, het is funny, het is inhoudelijk goed. Jullie zijn een leuk en tof team! CrossFit030 is denk ik ook wel uniek in hoe de community is opgebouwd en hoe de sfeer bewaakt wordt, daar is deze periode ook weer een mooi voorbeeld van. Daarnaast hebben jullie er ook zelf lol in en dat werkt gewoon heel erg aanstekelijk voor mij. 

Waar haal jij op dit moment het meeste plezier uit?
Qua CrossFit vind ik de live wods echt heel leuk, het is super tof en gezellig. Leuk dat je toch met elkaar in contact bent.
Daarnaast haal ik thuis plezier uit de tijd met mijn gezin. In deze periode is mij nu ook veel meer tijd gegund met mijn new borns. Normaal zou ik nu 5 dagen in de week werken en ze alleen maar s’avonds zien en nu zie ik ze anytime!

Als we straks weer mogen vlammen in de box, heb je dan nog specifieke doelen?
JA! Ik was best wel fit aan het worden voor de geboorte van de meiden. Ik kon echt merken dat al het CrossFit zich begon uit te betalen. Dat sporten is niet de drempel, ik vind het leuk en het werkt voor mij als ontspanning.
Met name wat betreft voeding wil ik aan de slag gaan. Ik kom uit een bourgondisch gezin, ik hou van lekker eten en drinken en daar moet ik wat meer een specifiek moment voor pakken. Dat zou ik dus straks willen oppakken als doel.  

Wat is jouw mooiste herinnering aan CrossFit030?
De BoxBattles vorig jaar, en dan specifiek dat parcours dat vond ik zo tof opgezet, er was goed over nagedacht en daar zat alles in. Omdat in een BoxBattle als groep te doen vond ik echt heel tof gedaan en daar heb ik echt van genoten!! En daarnaast zijn de wods waarin je duidelijk vooruitgang merkt natuurlijk ook heel mooi. Dat gevoel is echt onbeschrijfelijk en zo lekker!! Alle dopamines komen dan vrij in je hersenpan en dan voel je je zo goed!!! Vooruitgang boeken en daarmee succes en resultaten behalen, dat zijn altijd mooie hoogtepunten.