// We rise by lifting others. // We enjoy the process. // We are InCharge.

Het InCharge Succesverhaal van:

Ingeborg

Meet Ingeborg!!

Mocht je een vrijwilliger zoeken voor een rondje hardlopen, dan moet je bij Ingeborg zijn. Deze fanatieke hardloopster heeft zich ook helemaal gevonden in het CrossFit. Ze heeft al enorme stappen gezet en is daar nog lang niet klaar mee. Push ups en rope climbs zijn geen obstakel meer voor haar, en ook de eerste pull up komt in zicht. Benieuwd hoe Ingeborg door deze Corona tijd rent? Check hieronder haar verhaal.

 

Allereerst hoe gaat het met je?
Goed, naar omstandigheden. Lichamelijk gezond en fit, ik heb nog werk en geen andere zorgen. Ik ben wel heel erg klaar met alle maatregelen. Ik weet dat het nodig is, maar het duurt zo lang. Ik zou zo graag weer uit lunchen willen en naar het museum willen gaan. Het fijne is dat ik nog wel lekker buiten kan hardlopen!

Lukt het om thuis te leven volgens jouw ‘oude’ ritme? Goed eten, voldoende trainen/de workouts te doen?
Ik train misschien nog wel meer dan hiervoor. Ik heb in mijn huiskamer een heel groot whiteboard met daarop een half-jaarplanning voor het sporten. Ik zou namelijk op 1 augustus een trailmarathon gaan rennen op de Grand Ballon in Frankrijk. Helaas gaat dat (en al mijn andere hardloop- en trailevenementen) niet door, maar ik blijf me vasthouden aan het schema. Misschien word ik door al dit gebeuren wel een ultra-runner!

Waar haal jij op dit moment het meeste plezier uit? (Prive en/of Crossfit gerelateerd)
Het meeste plezier haal ik uit de live-lessen (inclusief flauwe woordgrappen) en het hardlopen/trailrunnen. Daarnaast ben ik me nu aan het voorbereiden op een zomervakantie in eigen land: ik hoop dan een groot stuk van een lange afstandswandelpad te gaan lopen.

Als we straks weer mogen vlammen in de box, heb je dan nog specifieke doelen?
Mijn doel is al sinds het begin van mijn Crossfitcarriere hetzelfde: een pull up! Sinds kort kan ik een push up, dus ik ben al superblij! Daarbij: twee jaar geleden kon ik niet één squat zonder om te vallen èn kon ik niet touwklimmen, dus ik heb al zoveel geleerd!

Wat is jouw mooiste herinnering aan CrossFit030?
Het mooiste aan CrossFit030 vind ik dat iedereen erbij hoort en iedereen zichzelf mag zijn. Ik voel me ontzettend thuis bij CrossFit030!