// We rise by lifting others. // We enjoy the process. // We are InCharge.

Het InCharge Succesverhaal van:

Erwin

Meet Erwin!

Denk je aan een competitief, onverslaanbaar beestbikkel, dan denk je uiteraard aan Erwin. Deze fitte vader van 2 jongens weet altijd nog een gaatje te vinden voor het sporten. Op dit moment is hij zelfs meer dan ooit aan het sporten en weet de hele buurt zo gek te krijgen om mee te doen. Weten hoe hij zich deze periode staande houdt? Lees hieronder verder.

Allereerst, hoe gaat het met je? En lukt het om thuis te leven volgens jouw ‘oude’ ritme? Goed eten, voldoende trainen/de workouts te doen?
COVID heeft een aantal belangrijke voordelen met zich meegebracht, namelijk meer regelmaat & voorspelbaarheid waardoor het (gezonde) eten er flink op vooruit is gegaan. We kopen nu voor 4 tot 6 dagen in één keer in, waarbij het beter lukt om gezonder te eten en betere voedingsstoffen binnen te krijgen. Normaal gesproken eet ik wel 2 of 3 keer peer week in een restaurant.

Momenteel sporten we 5 tot 6 keer in de week, minimaal een half uur per keer. Daarnaast ook minimaal 10.000 stappen per dag (draag de fitbit). Fijn om de motiverende video’s van fellow-CF030 peoples te zien, om je aan op te trekken. De lachwekkende video’s vanuit de box werken ook goed om afwisseling aan te brengen in de huiselijke WOD’s. Vanuit de buurt hier sluiten regelmatig mensen aan in de workout, waar we allemaal wat aan hebben!

Als we straks weer mogen vlammen in de box, heb je dan nog specifieke doelen?
Er zijn nog wel een aantal CF-doelen, dat zijn namelijk de ring / bar muscle up, die zijn mij nog niet gelukt. Deze muscle up staat hoog bovenaan, mijn doel zou zijn om dit allebei uiterlijk eind Q3 van dit jaar te masteren!

Wat is jouw mooiste herinnering aan CrossFit030?
Persoonlijk succes – de eerste HSPU van een maand of 5 geleden. Inmiddels lukken er zowaar een 6/7 achter elkaar 🙂

En ik moet bekennen niet een hele actieve deelnemer te zijn aan de events van CF030, maar ik vind de box battles geweldig. Het aanmoedigen, het strijden tegen elkaar, de positieve vibe en wedstrijd naar een goede score en PR’s.