// We rise by lifting others. // We enjoy the process. // We are InCharge.

Het InCharge Succesverhaal van:

Bryan

Meet Bryan.

Mister positivo himself! Als er iemand altijd gemotiveerd is om te trainen en alles te geven is het Bryan wel. Bryan is nooit te beroerd om nog een tandje bij te zetten en weet na de wod altijd nog een glimlach op zijn gezicht te toveren! Het afgelopen jaar heeft hij een onwijs knappe transformatie ondergaan. Wil je hier meer over lezen? Check het verhaal van Bryan.

Allereerst hoe gaat het met je?
Het gaat lekker! Het is natuurlijk een gekke situatie, maar we maken er het beste van

Lukt het om thuis te leven volgens jouw ‘oude’ ritme? Goed eten, voldoende trainen/de workouts te doen?
Ja zeker! Inmiddels ben ik gewend geraakt aan hoe het leven er nu uitziet. Eerst was het wel wennen, maar voor mijn gevoel biedt het ook perspectief. Ik train meer dan ooit en ben bewuster bezig met voeding. De wods zijn tof (en ook pittig) en ik ben blij dat ik extra equipment heb kunnen lenen. Daarnaast wil ik ook jullie complimenteren hoe betrokken jullie zijn, zelfs met zo’n afstand!

Waar haal jij op dit moment het meeste plezier uit? (Prive en/of Crossfit gerelateerd)
Qua Crossfit haal ik het meeste plezier uit de Wods en jullie enthousiasme! Qua privé toch wel dat ik nu veel meer tijd heb om tot rust te komen en dingen te doen waar ik normaal te druk voor ben.

Als we straks weer mogen vlammen in de box, heb je dan nog specifieke doelen?
Op dit moment heb ik een voedingsplan opgesteld met Chris om meer spiermassa op te bouwen, dus als ik terug ben in de box ga ik weer volledig aan de slag om mezelf uit te dagen zwaarder te trainen! Daarnaast zijn er altijd movements die ik wil verbeteren, denk aan hand stand push ups, barbell snatches en rope climbs.

Wat is jouw mooiste herinnering aan CrossFit030? 
Eigenlijk zijn er twee momenten die ik heel mooi vind.
1. De tandem games, omdat ik hier veel leden beter heb leren kennen en ik heel het weekend echt super lekker getraind heb.

2. Al ongeveer 9 maanden zit ik in een traject met Chris waarin hij me helpt om mijn fitness doelen te behalen d.m.v. een voedingsplan. De eerste 6 maanden ben ik door gezonder te gaan eten en 3x per week te trainen rond de 11 kg afgevallen en ben ik 6% gedaald in verpercentage. Op dit moment ben ik dus het fitst in mijn leven en dat heb ik mede te danken aan CrossFit030.