// We rise by lifting others. // We enjoy the process. // We are InCharge.

Het InCharge Succesverhaal van:

Angie

Toen ik begon met CrossFitten zat ik in een diepe put na het verlies van mijn vader. Na een slopende ziekte en de rouwtijd was ik emotioneel en mentaal gewoon op. Al vrij snel ging het fysiek ook minder en had ik geen zin meer in sporten. Ik was druk met mijn werk, mijn kinderen en mijn sociale leven, maar het lukt me niet meer om alles te combineren. Het jaar dat ik veertig zou worden wist ik dat er iets moest veranderen. Mijn neef in de VS doet al jaren Crossfit en was heel enthousiast. Ineens kwam er een aanbieding via social media langs… Timing is everything!

In het begin vond ik het heel pittig. Ik vond het echt niet leuk om me zo zwak te voelen, maar ik heb het langzaam opgebouwd. Door de coaching van Mark en Nick kreeg ik steeds meer vertrouwen in mezelf. Voor mij is de coaching dan ook zoveel meer dan uitleg en tips, het draait om grenzen verleggen, altijd een beetje meer durven geven. Pushing what’s possible.

CrossFit030 is voor mij een way of life. Het draait om sterk, fit en gezond worden samen met de community, een gezellige, diverse groep atleten. De box kenmerkt zich door een awesome team van coaches en support staff die met kennis en liefde voor de leden zorgen.

Nieuwe leden wil ik meegeven dat het echt voor iedereen moeilijk is het in het begin. Geef jezelf genoeg tijd om CrossFit te ontdekken. In mijn tweede maand twijfelde ik heel erg of ik verder wilde gaan, maar uiteindelijk lukt het wel en het was de Best Decision Ever!