Onze visie

Wij geloven dat iedereen een buitengewone kwaliteit van leven kan bereiken en volledig InCharge kan zijn over zijn lifestyle. Zeker wanneer je je in de juiste omgeving bevindt.

Door fysiek en mentaal kerngezond te zijn, voldoening en balans in je werk en privé te vinden, en jezelf steeds een klein stapje te blijven doorontwikkelen.

Wij leveren kwalitatieve coaching en veel persoonlijke aandacht tijdens onze CrossFit trainingen. Daarnaast leveren wij met de www.InCharge.Academy coaching en begeleiding rondom vitaliteit, voeding, bewegen en mindset.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn de rode draad van ons denken en doen. Het geeft sturing en diepgang aan onze werkwijze, onze coachingsstijl en onze community. Lees hieronder over deze kernwaarden.

    We rise by lifting others
—————————————————————————————————————————————
// Wij vertegenwoordigen een community waarin iedereen zichzelf kan zijn.
// Wij geloven dat door van elkaar te leren, aandacht voor elkaar te hebben en samen lol te trappen iedereen verder komt.

    We enjoy the process
—————————————————————————————————————————————
// Wij streven naar levenslange fitheid door goed te zorgen voor ons lichaam.
// Wij geloven in de 1% regel, steeds een stapje beter.
// Wij genieten van dit proces en houden de balans tussen inspanning en ontspanning.

    We are InCharge
—————————————————————————————————————————————
// Wij geloven dat iedereen het volledige eigenaarschap heeft over zijn eigen lifestyle.
// Wij zijn ervan overtuigd dat gedachten, voeding en bewegen de kwaliteit van het leven stuurt.
// Wij zijn dankbaar voor gisteren, InCharge vandaag en gedreven voor morgen.

De InCharge CrossFit Community

Het woord ‘community’ is de kern van alles wat met CrossFit te maken heeft. Het is een beetje een ontastbaar begrip dat misschien moeilijk uit te leggen is. Wij denken dat het desondanks een van de grootste factoren is in de explosieve groei en het duurzame succes van CrossFit.

Wij denken dat onze visie, missie en kernwaarden samen de basis vormen voor een community waarin warmte, gezelligheid en kleinschaligheid voorop staan. Dit maakt het voor iedereen, onafhankelijk van je niveau, je doelen en je achtergrond, mogelijk om aansluiting te vinden.

Ben je benieuwd naar hoe de community werkt, lees dan over onze succesverhalen.
Wil je ervaren hoe het er in de box aan toe gaat, stuur ons een berichtje en maak een afspraak. We hopen snel van je te horen!

Start nu!

Vul hier je contactgegevens in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.