// We rise by lifting others. // We enjoy the process. // We are InCharge.

Het InCharge Succesverhaal van:

Hester

Meet Hester!

Hester is nog niet zo lang lid. Deze goedlachse, fitte chick is namelijk vanuit het hoge noorden verhuisd naar Utrecht en heeft zich meteen bij CrossFit030 aangesloten. Een nieuwe trainingsomgeving, nieuwe trainingspartners, coaches en movements maar Hester krijg je niet zomaar gek! She gives everything!!! In de box, maar ook (in deze tijden) thuis. Check haar verhaal hieronder.

Allereerst hoe gaat het met je?
Het zijn natuurlijke rare tijden maar het gaat goed met mij! Ik ben een paar maanden geleden naar Utrecht verhuisd en had mijn eerste maanden heel anders verwacht, maar ik ben gezond en vol energie dus ik heb niks te klagen.

Lukt het om thuis te leven volgens jouw ‘oude’ ritme? Goed eten, voldoende trainen/de workouts te doen?
Omdat ik net van het studentenleven ben overgestapt naar het werkende leven was ik al opzoek naar een nieuw ritme, toen ik dacht een ritme te hebben gevonden veranderde alles weer door corona tijd. Hierdoor ben ik nog erg zoekende naar een goede balans. Ik kan ontzettend goed snaaien en ben daarom ontzettend blij met de recepten van Samantha voor heerlijke baksels zoals de brownie en worteltaart! Deze, of bananenbrood heb ik altijd in mijn tas zitten. Maar de koekjes en chips op kantoor zijn ook altijd verleidelijk! Hoeveel ik train verschilt erg per week, de WODs wissel ik af met hardlopen en wielrennen!

Waar haal jij op dit moment het meeste plezier uit? (Prive en/of Crossfit gerelateerd)
Het enthousiasme van de trainers in de filmpjes en tijdens de live lessen motiveert ontzettend! Ik merk echt dat ik in een live les fanatieker ben dan wanneer ik alleen de workout doe. Ook de open motiveerde mij om punten te scoren voor het team!

Als we straks weer mogen vlammen in de box, heb je dan nog specifieke doelen?
Zoveel! Pull-ups, 10 DU achter elkaar, clean and jerk 50 kg, hspu…

Ik voelde mij gelijk erg welkom bij CrossFit030! Ook vond ik het tof dat ik gelijk een aantal WODs mee kon pakken van de Box Battles!